2012. október 11., csütörtök

Mihalik Enikővel ünnepel a 15 éves Cosmopolitan
Mihalik Enikő neve nemcsak itthon, de világszerte ismert még azok körében is, akik nem követik naprakészen a divatvilág híreit. A világ legkedveltebb topmodelljei között számon tartott békéscsabai lány örömmel mondott igent a magyar Cosmopolitan felkéréséreNávai Anikó készített ötoldalas interjút a világhírű magyar topmodellel az idén 15. születésnapját ünneplő Cosmopolitanba. Ez alkalomból a a magazin két különböző címlappal is készül, a mini Cosmóra egy vagány, míg a normál méretűre egy elegáns képek választottak. Mihalik Enikő címlap-ruháit Áron Eszter, magyar designer készítette.

A most New Yorkban élő topmodell kamaszként csöppent a modellvilágba. Karrierje egészen mesébe illően kezdődött: 15 évesen egy békéscsabai plázában sétálgatott, ahol megszólították és modellkedni hívták. A portfóliója elkészítése után az Elite Model Look hazai versenyén találta magát, majd Párizsban, Milánóban, Koreában és Japánban vitte hírét a magyar lányok szépségének.
A kitartásának meglett a gyümölcse: őt választották a Gucci-kampányhoz, így fotói világszerte megjelentek, Los Angelesben, a Sunset Boulevard-on még óriásplakátra is került.

S hogy mi a titka a magyar lánynak, amiért a világmárkák, a nagy ügynökségek és a magyar Cosmo is őt választotta?
“A szépségén és a tökéletes testi adottságain túl a fegyelmezettsége, a pontossága és a természetessége az, ami Enikőt kiemeli a sok, szintén gyönyörű lány közül. Kezdő modellként már fotózta egy divatanyagba őt a magyar Cosmopolitan” – mondta a magazin főszerkesztője, Sabján Johanna
“Ahogy a mamám folyton megjegyzi, imádok szerepelni. Ha azt kérik legyek szomorú, nem csak búbánatos fejet vágok, hanem valóban átadom magam az érzésnek. Borzasztóan szeretek játszani – ehhez pedig a fotózások remek helyzeteket kínálnak” – tette hozzá a Cosmopolitan születésnapi számának címlaplánya.
“El kell, hogy áruljam, a Cosmopolitanból tanultam meg csókolózni” – nevetett Enikő. “Tizenhárom éves voltam, amikor kivágtam a magazinból azt a cikket, amely részletesen leírta, hogyan is kell csinálni. Azóta is minden lapszámot megveszek itthon és Amerikában is.”

A Mihalik Enikővel készített interjút teljes terjedelmében az október 12-én megjelenő Cosmopolitanban olvasható.

Forrás: Just Creative
Fotó: Cosmopolitan

1 megjegyzés:

  1. nice post..if you like enjoy my GIVEAWAY..you can win beautiful Morellato earrings!
    http://www.zebracrosser.com/2012/10/giveaway-orecchini-morellato-sogno.html

    VálaszTörlés