2012. október 1., hétfő

Marozsán Erika jógával köszöntötte 40. születésnapját


Műsorvezetőként debütál a színésznő

Mindössze néhány napot tölt itthon a New Yorkban élő, Németországban forgató, sugárzó szépségű színésznő. Marozsán Erikának ebben a pár napban túl sok szabad ideje nem lesz: a fotózások, interjúk mellett még egy számára is teljesen új szerepben debütál: az október 5–7-i rangos divatesemény, a Marie Claire Fashion Days nyitóestjének lesz műsorvezető háziasszonya Szűcs Péter partnereként.Hamarosan Erikával a főszerepben itthon is bemutatják a világon már nagy sikert aratott tévésorozat, a Terápia első epizódját. A szakmai siker, a kiegyensúlyozott családi háttér, az állandó készenlét és a jóga együttese az, amely – bevallása szerint – ennyire harmonikussá, ilyen ragyogóan derűssé teszi.„Legszívesebben minden emberhez odamennék, és azt súgnám a fülébe: tessék jógázni, minden jobb lesz! – magyarázza mosolyogva Erika. – Idén ünnepeltem a 40. születésnapomat, rettegve készültem rá. A férjem meglepett egy egyhetes utazással, ahová a kislányunkkal együtt, hármasban mentünk. Így még az új környezet is fokozta a feszültségemet, a születésnapomat megelőző estén alig aludtam. Aztán hajnalban, a nappal együtt keltem, kipattantam az ágyból, és szinte szaladtam az óceán partjára. Senki sem volt még kint, csend volt, egyedül voltam, és jógázni kezdtem. A napköszöntőt csináltam végig. Sokszor jógáztam már, de életemben először akkor és ott éreztem, hogy igazán köszöntöm a napot. Azt éreztem, hogy tényleg megköszönöm, amit a nap adott, és hogy sokkal közelebb kerültem a természethez, mint valaha.”

Marozsán Erika a húszas éveiben viselt, imádott punk stílusához képest mostanra az öltözködésében is igazi dívává vált.

„Huszonévesen fiúruhákban jártam. Untam, hogy szép vagyok és bájos, inkább lázadni és provokálni akartam. A meztelen felsőtestemre öltönymellényt húztam, a lábamra meg bakancsot. Zakót, nyakkendőt, férfiinget viseltem. Nem is gondolná az ember, hogy a húszas évei szorongató kapunyitási pánikja után még hová képes tisztulni a lelke és a stílusa.”

Erika már jó néhány éve rendszeresen viseli a USE Unused tervezőcsapatának kreációit. Jó baráti kapcsolatot ápol a fiatal magyar tervezőkkel. „Pár évvel ezelőtt egy egész kollekciót kaptam tőlük ajándékba. Szoknyákat, blúzokat, ruhákat küldtek nekem. Mint Angelina Jolie-nak Los Angelesben. Ha New Yorkban viselem a ruháikat, mindig megkérdezik, hogy ki készítette. Nem feltűnőek, visszafogottan elegánsak, nőiesek, és talán ezért tűnnek ki a tömegből. Emlékszem, egyszer egy New York-i butikban is megkérdezték, hogy ki tervezte azt a hátizsákot, amelyet viselek. Azóta forgalmazzák is abban az üzletben azokat a táskákat.A főiskolán még punk voltam, aztán fokozatosan finomodott a stílusom. Szerintem az ember huszonéves korában lefejti magáról a korábbi, kamaszos lázadásainak maradékát, és rátalál a saját személyiségére. A fiús, vagány dolgokat most is nagyon szeretem, de a lelkem mélyén a szép anyagokat, a finomságot, az időtlen eleganciát és a rafinált nőiességet érzem igazán magaménak. A harmincas éveimre jutottam el oda, hogy ebből egyre többet és többet meg is merek mutatni a világnak” – zárta a színésznő.Az idei Marie Claire Fashion Daysen a VAM Design Centerben 22 hazai tervező mutatja be legújabb kollekcióját, átadják „Az év fiatal divattervezője” pályázat díjait, valamint workshopok és műhelybeszélgetések is színesítik a magyar divat kiemelkedő eseményének programját.

Forrás: Just Creative

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése