2012. október 25., csütörtök

Magyarok a világ legszexibb pasijai között‏!


Király Viktor a romantikus, Szilágyi Áron a sportos, Árpa Attila a vagány

A világ 15 legjobb pasija


Király Viktornak nem kell különleges alkalom, hogy egy szál virággal lepje meg kedvesét, Szilágyi Áron inkább sport-teljesítményével tűnne ki, Árpa Attilát pedig már csak egyetlen nő véleménye érdekli, bár tudja, tetszik a nőknek.
Az elsőszámú, idén 15. születésnapját ünneplő női magazin megválasztotta a világ 15 legjobb pasiját. A magyarok is előkelő helyen végeztek.

“Nem kell különleges alkalom ahhoz, hogy meglepjem a barátnőmet egy szál rózsával, vagy hogy kettesben töltsünk egy fülig szerelmes estét. Persze nem csak ezekkel a gesztusokkal mutatom ki, hogy fontos nekem, hanem hétköznapi figyelmességekkel is: például fuvarozom ide-oda, és amiben tudok, segítek neki” – árulta el a sármos énekes, aki bevallotta, tényleg romatikus típus. “Amióta visszatértem az Olimpiáról, sok új ismeretséget kötöttem, de egyáltalán nem érzem úgy, hogy a londoni sikerek óta futnának utánam a lányok” – majd némi habozás után nevetve hozzáteszi: “hála istennek!”
A 22 éves Szilágyi Áron azt szeretné, ha a páston elért eredményeiért figyelnénk rá oda, és nem azért, mert vonzó a megjelenése, pedig ez utóbbi sem elhanyagolható: nem véletlen, hogy az októberben dupla címlappal előrukkoló Cosmopolitan borítóján is ő mosolygott vissza.
“Mivel egyáltalán nem tartozom a gyakorlott modellek közé, sokszor csetlettem-botlottam a fotózáson, de végül minden flottul ment. A közös munka nagyon jó hangulatban telt, érdekes témák merültek fel az interjú során és egy nagyon vidám csapat foglalkozott velem” – emlékszik vissza a leghelyesebb sportoló. “Egy vérbeli pasinál fontos az intelligencia és a műveltség, ezen kívül legyen figyelmes, humoros és sármos, na és persze hűséges. De azt látom, hogy sajnos a mai világban egyre kevesebben vannak, akikre igaz lehet a nagybetűs férfi jelző. Ha pedig az ember ezt magáról állítja, na, akkor egész biztosan nem tartozik közéjük. Mondjanak rólam ítéletet mások!” – vette át a szót Árpa Attila, aki mint vagány pasi került a 15-ös toplistába.“Ma már csak egyetlenegy nő véleménye érdekel, méghozzá a feleségemé. Bár a visszajelzések valóban azt mutatják, hogy tetszem a hölgyeknek, ami azért hízelgő.”

A teljes listát a Cosmopolitan novemberi számában találja.

Forrás: Just Creative

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése