2012. szeptember 17., hétfő

Újra Glamour-napok!


Vásárolj úgy, mint egy sztár!
Hamarosan itt a várva várt időszak, amit az igazi GLAMOUR-lányok idén ősszel sem hagynak ki! Az ősszel együtt megérkezik a GLAMOUR október száma, és vele együtt a GLAMOUR-napok kuponfüzet is. A kedvezményt adó kuponokat most is három napon keresztül, október 12-től 14-ig válthatjátok be. Országszerte 1000-nél is több üzletben összesen 150 márka vár rátok, hogy ráleljetek az új kedvenceitekre, legyen az ruha, cipő, táska, parfüm, könyv, és bármi más, amire egy GLAMORU-lánynak szüksége lehet.
Szerezz be egyet a GLAMOUR októberi számából, lapozd végig a kuponfüzetet - amit október 12-ig gondosan őrizz meg - hogy aztán a kivágott kuponok segítségével olcsóbban juthass a vágyott darabokhoz. Készíts listát, tervezd el, hogyan töltöd az ősz legglamúrosabb hétvégéjét!
Játssz velünk, és nyerj akár 100 000 forint költőpénzt!
Ha regisztrálsz a játékunkon, te lehetsz a két szerencsés egyike, aki egy személyi stylist segítségével 100 ezer forintot költhet el a WestEnd City üzleteiben a GLAMOUR-napok alatt, ráadásnak pedig egy 80 000 Ft értékű** repülőjegy-utalványt az Erste Bank jóvoltából.
A főnyeremény mellett további értékes ajándékok találnak gazdára.
15 szerencsés megnyerhet egy -  kétszemélyes, duplaágyas szobába, egy éjszakára szóló vouchert az easyHotel budapest oktogon hotelbe.
További nyeremények
- 1 db 40 000 ft értékű** repülőjegy-utalvány az Erste Banktól,
- 50 db táskatartó az Erste Bank jóvoltából,
- és 25 db Cango & Rinaldi ékszerszett!
Ismét egy szuper üzletlistával tesszük egyszerűvé a felkészülést a nagy shoppingra. Az üzletlista-oldalon egyszerűen megtalálod, hogy melyik városban mely boltok, márkák vesznek részt a Glamour-napokon és hogy hol mennyit spórolhatsz.
Ugye idén is ott leszel?Jelezd a Facebookon és hívd meg minden barátnődet, nehogy lemaradjanak!
**20 000 forintos repülőjegy-utalványok formájában
forrás: glamour-online / glamour

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése