2012. szeptember 24., hétfő

Szekeres Nóra megtalálta az igazit..


Modell-szerepben a TV2 műsorvezetője

„Mintha újra menyasszony lennék” – nevetett Szekeres Nóra, a TV2 műsorvezetője, ahogy felpróbálta hazánk egyik legizgalmasabb kollekcióját összeállító, fiatal tervezőjének mesés ruhacsodáját.  „Imádok öltözködni, s ha az alkalom engedi, kifejezetten feldob, ha egy éjszakára igazi királynőnek érezhetem magam.”


Szekeres Nóra felkérést kapott, hogy az október 5-7. között megrendezésre kerülő Marie Claire Fashion Days nyitó-estjén Sármán Nóra ruhájában vonuljon végig a kifutón.
„Zavarba jöttem a megkereséstől, ugyanis nem vagyok túl rutinos modell” – mondta a műsorvezető. „Egyből az jutott eszembe, hogy mi lesz, ha a látványos show közben belegabalyodva a saját lábamba, vagy a ruhámba, esek egy óriásit. Jelenleg még ezzel a félelmemmel küzdök, de van két hetem túltenni magam, és gyakorolni kicsit” – nevetett Szekeres Nóri.
Sármán Nóra azonban olyan ruhát álmodott a műsorvezetőre, amely teljesen eloszlatta Nóri aggodalmát.  „Szekeres Nóri nem tud a kollekciómból olyan ruhát választani, amely ne állna jól rajta” – mondta a fiatal divattervező. „Nagyon megörültem, amikor elfogadta a felkérést, s egyből tudtam, hogy a csodás magyar csipkéből készült, akár vagány menyasszonyi ruhaként is működő „költeményem” megelevenedik majd rajta.”
A kislányként a nagymama menyasszonyi ruha-szalonjában játszadozó Sármán Nóra a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen végzett, és a London College of Fashion hallgatója is volt. A ruhatervezés mellett divatillusztrációval is foglalkozik. Neve egyre ismerősebben cseng nem csak a hazai, de a nemzetközi divatszakma köreiben is.
 Az idei Marie Claire Fashion Days-en tíz hazai tervező mutatja be legújabb kollekcióját, átadják „Az év fiatal divattervezője pályázat” díjait, valamint workshop-ok és műhelybeszélgetések is színesítik a magyar divat kiemelkedő eseményének programját.


Forrás: Just Creative


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése