2012. január 1., vasárnap

Glamour - Women of the Year 2012

Új év, új ötletek, új gondolatok, de a régi kedvenc magazin, az nálam örök. Hamarosan eljön a várva várt díjátadó gála a Glamour - Women of the Year 2012. Gondolom mindenki nagyon várja már, vajon kik lesznek a legjobbak között a díjra érdemesek. Mai naptól kezdve  minden nap egy egy jelöltet veszek kalap alá, és utána járok, hogyan kezdte pályafutását, és hogy jutott el oda ahol most tart.
Kezdeném a legjobb műsorvezető kategória jelöltjeivel, elsőként Iszak Eszter.Iszak Eszter 1987. november 8-án született Budapesten, ám egészen húsz éves koráig Dunaújvárosban élt. Itt végezte el középfokú tanulmányait a Rudas Közgazdasági Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégiumban, majd Székesfehérvárra jelentkezett a Kodolányi János Főiskola szociális munkás szakára.
Eszter azonban hamar rájött, hogy ott nem azt tanulja, amivel később foglalkozni szeretne, így beiratkozott a Budapesti Kommunikációs Főiskolára, PR és marketing szakra, ahol jelenleg is tanul. Az iskola miatt Budapestre költözött: az otthon melegét egy albérletre cserélte. Eközben egyre többen ismerték fel az utcán, mert beválogatták a Topmodell leszek című hazai reality show-ba. Később az Álom.net című moziban is láthatta őt a közönség, ami nagyon fontos számára, hiszen kislány kora óta színésznő szeretett volna lenni.


Bár a modellkedést és a színészetet egyaránt nagyon szerette, elment a zenecsatorna műsorvezető válogatójára. Több forduló után ő lett a kiválasztott, és egyből a mélyvízbe dobták: hétköznap délutánonként élő adásban beszélget zenészekkel, énekesekkel. 
Iszak Eszter modellként és műsorvezetőként is megállja a helyét. Sőt, Nagy Duett című tévéműsorban is szerepelt a népszerű tinisztár, SP oldalán.
 

Úgy gondolom, hogy egy igen sokoldalú személyiségről beszélünk, érdemes rá odafigyelni, biztos vagyok benne, hogy sokat fogunk még hallani Eszterről. 
Itt tudtok szavazni : SZAVAZZ!SZAVAZZ!SZAVAZZ!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése