2011. október 28., péntek

GLAMOUR Gardróbfrissités! - Irány a Pláza:))

Szabadulj meg a sosem viselt, de másoknak még vonzó ruháidtól, kiegészítőidtől és szerezz be jelképes összegért számodra izgalmas darabokat! A glamúros ruhacserebere november 19-én, szombaton lesz az Aréna Plázában, ahol egyetlen napra megnyitjuk a GLAMOUR Gardróbfrissítés üzletet. Az adományozott ruháidból befolyt összeggel a fiatal magyar divattervezőket támogatod, és egyúttal esélyes leszel az 500 ezer forint költőpénzre is. 


                                                                                                                                                               
Hogyan vehetsz részt?
A novemberi magazin mellé csomagolt zsákot pakold jól tele a megunt ruháiddal, és október 19-e és november 13-a között minden nap 16 és 19 óra között leadhatod az Aréna Plázában lévő GLAMOUR Gardróbfrissítés popup üzletben, az 1. emeleten. Fontos, hogy kitöltsd a novemberi GLAMOUR 81. oldalán található nevezési lapot, mielőtt a zsákba teszed. Zárd le, jól és tűzd rá a nevezési lapodat, így add le az Aréna Plázában található GLAMOUR Gardróbfrissítés üzletben, hogy tudjuk, melyik a te zsákod.

November 19-én, szombaton reggel 10 órától 18 óráig nyitva lesz a GLAMOUR Gardróbfrissítés popup üzlet, ahol jelképes összegért válogathatsz a GLAMOUR-lányok gardróbjából és adományoddal a fiatal magyar divattervezőket támogatod. Este 18 óra után pedig árverésre bocsájtunk pár divatos sztár által felajánlott darabot és végre kiderül, ki viszi haza az 500 ezer forint főnyereményt és a különdíjakat!Éljen a magyar divat!
A Glamour Gardróbfrissítés bevételét a fiatal divattervezőket oktató Moholy-Nagy Művészeti Egyetemnek ajánljuk fel, hogy minél több fiatal tehetség kapjon teret a divat alakításában. A divat a kultúra része! Támogasd ezt a célkitűzést és közben szabadulj meg fölösleges ruháidtól és szerezz be újabb, izgalmas darabokat! A vintázsdarabokkal egyedi, senki másra nem jellemző stílust alakíthatsz ki, és biztos, hogy nem jönnek szembe veled az utcán a darabok, amiket viselsz.

Árverés

Sok sztárt is megnyertünk, hogy selejtezzék ki ők is a ruhatárukat. Este 18 órakor, a nagy ruhacserebere után elárverezésre kerülnek ezek a különleges adományok az Aréna Plázában a panorámalift melletti színpadon. Az árverezés levezetését Lakatos Márk sztárstylist vállalta. Itt derül majd ki az is, hogy ki hozta be a legjobb kollekciót és ki nyeri az 500 ezer forint költőpénzt, illetve a zsűri szemét megfogó darabokért a különdíjakat.

Szöveg és kép : Glamour-online

1 megjegyzés:

  1. erre akarok menni én is! :) csak vadiúj göncöket lehet vinni? vagy már megunt essetleg kinőtt darabokat is? amik persze hordható állapotban vannak...nemtudod? meg még azt akartam kérdezni, hogy mennyit kell itt fizetni? vagy ez hogy van? belépőt kell venni vagy külön a ruhadarabokért kell fizetni?

    VálaszTörlés