2011. április 6., szerda

A Pin - up stílus újra hódít!

Idén nyáron újra divatba jön a pin up, az 1950 -es években elterjedt szexi és nem kifejezetten visszafogott stílust bátran magára öltheti bárki. Ki ne emlékezne a híres pin up lányokra, mint Marilyn monroe, Betty Page, vagy a rajzolt Betty Boop.
Ezek a lányok,sosem mennek ki a divatból,és mindenki emlékszik rájuk. A pin up style alapkeveréke egy kis ártatlanság, egy kis érzékiség, egy pici merészség, és sok sok szexualitás. Jellemző színe a piros,fekete. Alapa motívum a cseresznye.
A mai modern világban eléggé elterjedt már az is, hogy a pin up lányok inkább tetovált, piercinges lányokká alakultak, és el vegyültek a rock stílusba.
Fontos, hogy ebben a stílusban előtérbe kerül a test, így igazán jól kell érezned magad a bőrödben. Kellő figyelmet kell szentelni a haj és smink elkészítéséhez, ami elég időigényes, de ha valaki sokszor csinálja, annyira belejöhet, hogy néhány perc alatt el tudja készíteni.
Nézzünk meg pár igazi régi, és új pin up girl-t.

Bátran viseljétek a pin up stílust!

3 megjegyzés:

 1. Klassz lett! Én meg akkor írok a hatvanasról és akkor majd összehozzuk valahogy, én innen, te onnan inspirálódsz!:)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szeretem ezeket, még ha én nem is vagyok ennyire bevállalós. Sok képem van róluk, de tudtál újat mutatni és igazán jókat válogattál össze! (:

  VálaszTörlés
 3. Én sem vagyok ennire bevállalós...
  A Pin - up sminkek viszont nagyon tettszenek :)

  VálaszTörlés