2011. március 8., kedd

Sminktrend 2011 Tavasz/Nyár


Sminktrendek változása egyenesen arányos a divatirányzatok változásával. A sminkünk segít tökéletessé tenni a megjelenésünket. Így fontos összekombinálnunk a divatot a sminkkel.

Hangsúlyos ajkak
Az ajak kiemelésére tkéletes választás a szexi piros, narancs, valamint a pink. Ha szeretnéd felhívni a figyelmetmet ajkaidra, ezeknek a színeknek matt árnyalata tökéletes választás.
fendi
Természetes smink

A természetes szépség nem kíván igazán sminket, így nem csoda, ha a smink elkészítése nem vált ki túl nagy erőfeszítést elkészítésében, de mégis sikerül trendinek és mesésnek kinéznünk pár hozzávaló segítségével.
Fontos a hibátlan arcbőr, melyet a megfelelő alapozóval elérhetünk, arcunk almácskáira ravasz világos színű pirosítót teszünk, szempilla spirállal kiemeljük pilláinkat, majd végezetül egy finom, egyszerű és természetes hatású rúzzsal befejezzük a műveletet.
Dolce & Gabbana
Világos szemsmink
Aki nagyfokú figyelmet szeretne szentelni szemeinek, annak ajűnlom a következő szemsminket. különösen estékre kitűnő. Merjünk merész szemhéjfesték színeket használni, mint a narancs, rózsaszín, zöld, kék, segít növelni a szemet, és vonzza a bőséges mennyiségű figyelmet. De természetesen mindenki a saját típusának és szemszínének megfelelően válasszon.
Christian Dior
Füstös szemsmink

Úgy tűnik, hogy a füstös szem soha nem megy ki a divatból. Létrehozása nagyon egyszerű , és egy kis gyakorlattal mindenki mestere lehet az alkalmazásában. 
Just Cavalli

1 megjegyzés:

  1. Olyan színű rúzsom van, mint az első képen, de még nem használtam nyilvánosan, csak képhez. :)

    VálaszTörlés